TAGGA

SITTER HÄR I KLASSRUMMET OCH SKA SNART SOVA :D ! VI ÄR TAGGADE FÖR BEEP IMÖRA !! :D

/ MVH ALLA POJKARNA OCH THOREN

En jätte chans!

Totalt 15 stycken killar och tjejer flyttar utifrån till Hagfors i början av augusti. Det är minst sagt en jätte chans som de bjuder oss på. Vi får chansen att kombinera våra studier med innebandyn och inte nog med det, vi har även instruktörer av absoluta världsklass.

Tomas Eriksson:
Tomas har tidigare tränat Caperio Täby (dam) och han har tagit upp Umeå City till Svenska superligan. Han har även jobbat på RIG och har riktigt tunga meriter på listan. Just nu är han förbundskapten för u-19 landslaget. 
Skönt med ännu ett stabilt namn på skolan och i klubben.

Johan Jogus Gustafson:
Johan är Mr. Hagfors själv och utan honom hade innebandyn i Hagfors inte varit där den är i dag.

Det finns enkelt och mycket bra boende för oss som kommer utifrån och de hela börjar kännas som världen längsta innebandy läger.
Det finns nu ingen andledning att flytta ända upp till umeå längre. De ser vi rätt tydligt då tre av fyra från värmlands laget valt att stanna hemma i värmland för att sattsa på innebandyn.
Jag tror även att vi kommer ha en stor chans att lyckas under dessa tre år. Det är riktigt bra namn som finns med på pappret. Killar och tjejer visar stort intresse då de flyttar ända från norge till Hagfors för att sattsa på sin idrott.

// Karl Pontén #23



RSS 2.0