3 Dagar!

Det börjar verkligen dra ihop sig till allvaret. Det är bara 3 dagar kvar till skolstart ! 3 DAGAR! Dom första pojkarna har flyttat in och resten kommer under helgen. Vår nye coach Tomas Eriksson har varit på plats i en vecka. Själva innebandyn drar ju igång till veckan med 3 dagpass och 3 eftermiddagspass. Vet att det kommer bli ett grymt bra gäng !

Vad ska man säga om Tomas då ?
Ja vi kan ju börja med att han skulle ta sig från sitt boende på tutemovägen (där alla elever också kommer bo) till coop för att handla. Det slutade med att han hamnade i Hagälven som ligger mot uddeholm. Det är 800 m till coop om man åker rätt. Jag tycker det är bra gjort att åka vilse i stora hagfors. HAHA. Men kom ihåg att en gång är ingen gång!
Skämt åsidå.
Tomas har också hunnit med att ha 2 teori pass med oss Juniorer och A-lags spelare. Han har pratat om anfallsspel och försvarsspel. Han vet verkligen vad han pratar om och man ser hur han brinner för sporten. Han har även en massa färger å växlar som alla kommer att få lära sig under säsongen ! Der kommer bli en hel del nya saker att lära sig.

Här är bild på nye coachen!


Här är nya coachen

För övrigt skriver jag som den andra tränaren  Johan`Jogus´Gustavsson  skrev på Juniorernas hemsida.

HIBS MOT SM GULD !


/ Albin Englöw # 25


Kommentarer
Postat av: Johan G

Då ska ni veta att när Thomas gick hem från Älvstrandshallen en dag så hittade han inte ens tillbaka till sin egen gata och var på väg in i en port på Tranebergsvägen. :p

2009-08-19 @ 05:44:54
URL: http://jogus.blogg.se/
Postat av: Johan C

Det är ju nästan i klass med dej Johan, när du körde fel tre gånger på raken i Hagfors när Thomas var här på intervju. :P

2009-08-19 @ 09:50:20
URL: http://johancarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0